Bandelės su cinamonu

Porcijos:
10+ porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.

Paprastai paruošiamos ir itin gardžios bandelės su cinamonu. 

Ingredientai

  • Miltai 300 g
  • Sviestas 140 g
  • Cukrus 150 g
  • Pienas 300 ml
  • Mielės 25 g
  • Cinamonas Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Į pašildytą pieną sudedame mieles, cukrų (100 g) ir paliekame keletui minučių.
  2. Po to suberiame miltus, druską ir užminkome tešlą. Baigdami minkyti, supilame ištirpintą sviestą (100 g). Paliekame šiltoje patalpoje 30–50 min., kad tešla pakiltų.
  3. Paruoštą tešlą iškočiojame 5–6 mm storio sluoksniu, paviršių patepame sviestu, pabarstome cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvyniojame vyniotinį.
  4. Vyniotinį supjaustome 4–5 cm pločio bandelėmis ir sudedame į skardas. Kepame 10 – 15 min. 230–240°C temperatūroje.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!