Baltojo šokolado ir aviečių duonos pudingas
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Sviestas Pagal skonį
- Balta duona 12 riekė (-ės)
- Avietės 185 g
- Baltasis šokoladas 150 g
- Pienas 375 ml
- Kiaušiniai 4 vnt
- Cukrus 2 šaukštas (-ai)
- Apelsinų žievelės 2 vnt
- Cukraus pudra Pagal skonį
Eiga
- Orkaitė – 180C.
- 8, 125 ml talpos formeles ištepti sviestu. Duonos riekeles aptepti sviestu, padalinti į 4 trikampius. Du trikampius dėti į formelės dugną, apdėti šonus dar trimis, sudėti avietes, šokoladą ir uždengti likusiais trikampiais.
- Lengvai išplakti pieną, kiaušinius, cukrų ir apelsino žievelę. Nedideliu šios masės kiekiu apipilti paruoštą pudingą ir palikti porai minučių. Supilti likusią masę ir dėti pudingą kepti 25 min.
- Palikti ataušti 10 min ir apibarstyti cukraus pudra.