Baltojo šokolado ir aviečių duonos pudingas

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 22, 2016
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Sviestas Pagal skonį
  • Balta duona 12 riekė (-ės)
  • Avietės 185 g
  • Baltasis šokoladas 150 g
  • Pienas 375 ml
  • Kiaušiniai 4 vnt
  • Cukrus 2 šaukštas (-ai)
  • Apelsinų žievelės 2 vnt
  • Cukraus pudra Pagal skonį

Eiga

  1. Orkaitė – 180C.
  2. 8, 125 ml talpos formeles ištepti sviestu. Duonos riekeles aptepti sviestu, padalinti į 4 trikampius. Du trikampius dėti į formelės dugną, apdėti šonus dar trimis, sudėti avietes, šokoladą ir uždengti likusiais trikampiais.
  3. Lengvai išplakti pieną, kiaušinius, cukrų ir apelsino žievelę. Nedideliu šios masės kiekiu apipilti paruoštą pudingą ir palikti porai minučių. Supilti likusią masę ir dėti pudingą kepti 25 min.
  4. Palikti ataušti 10 min ir apibarstyti cukraus pudra.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!