Azijietiško stiliaus dešrainiai
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Azijietiškos virtuvės įkvėpti, glazūruoti dešrainiai.
Ingredientai
- Plonai pjaustytas kopūstas 375 g
- Morka (supjaustyta plonais šiaudeliais) 1 vnt
- Raudonoji paprika (supjaustyta plonais šiaudeliais) 1 vnt
- Laimo sultys 30 ml
- Ryžių actas 15 ml
- Medus 15 ml
- Aštrus padažas (nebūtina) 5 ml
- Dešrelės 6 vnt
- Medus 45 ml
- Sojos padažas 30 ml
- Apkeptos sezamo sėklos 1 šaukštas (-ai)
- Dešrainio bandelės 6 vnt
- Majonezas Pagal skonį
Eiga
- Inde sumaišykite kopustą, morką, papriką kartu su medumi (15 ml), laimo sultimis, ryžių actu ir aštriu padažu. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
- Išvirkite arba iškepkite dešreles. Pašildykyte perpjautas bandeles.
- Keptuvėje glazūruokite dešreles ant jų užpylę sojų padažą ir medų (45 ml), kol padažas tampa tirštas ir prilimpa prie dešrelių. Apibarstykite sezamo sėklomis
- Bandelių vidų patepkite majonezu, įdėkite dešrelę ir ant viršaus uždėkite salotų. Skanaus!