Azijietiško stiliaus dešrainiai

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Azijietiškos virtuvės įkvėpti, glazūruoti dešrainiai.

Ingredientai

  • Plonai pjaustytas kopūstas 375 g
  • Morka (supjaustyta plonais šiaudeliais) 1 vnt
  • Raudonoji paprika (supjaustyta plonais šiaudeliais) 1 vnt
  • Laimo sultys 30 ml
  • Ryžių actas 15 ml
  • Medus 15 ml
  • Aštrus padažas (nebūtina) 5 ml
  • Dešrelės 6 vnt
  • Medus 45 ml
  • Sojos padažas 30 ml
  • Apkeptos sezamo sėklos 1 šaukštas (-ai)
  • Dešrainio bandelės 6 vnt
  • Majonezas Pagal skonį

Eiga

  1. Inde sumaišykite kopustą, morką, papriką kartu su medumi (15 ml), laimo sultimis, ryžių actu ir aštriu padažu. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  2. Išvirkite arba iškepkite dešreles. Pašildykyte perpjautas bandeles.
  3. Keptuvėje glazūruokite dešreles ant jų užpylę sojų padažą ir medų (45 ml), kol padažas tampa tirštas ir prilimpa prie dešrelių. Apibarstykite sezamo sėklomis
  4. Bandelių vidų patepkite majonezu, įdėkite dešrelę ir ant viršaus uždėkite salotų. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!