Avinžirnių troškinys su kokoso pienu
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pažengusiam
Paruošimo laikas:
45 min.
Šis troškinys puikaus kreminio skonio, su morkomis, salieru, anktiniais žirniais ir virtais avinžirniai. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.
Ingredientai
- Virti avinžirniai Pagal skonį
- Morka 1 vnt
- Svogūnas 1/2 vnt
- Salieras 1/2 vnt
- Žirnių ankštys 50 g
- Persilado prieskoniai 1 žiupsnelis
- Kokoso pienas 200 ml
- Sviestas 30 g
Eiga
- Morką, svogūną, salierą ir žirnių ankštis susmulkinkite, dėkite į puodą ir su sviestu pakepinkite, kol daržovės suminkštės.
- Pilkite apie pusę litro vandens ir berkite avinžirnius.
- Viską šiek tiek pavirkite ir pilkite kokoso pieną bei mėgstamus prieskonius arba sultinio kubelio dalelę.
- Kelias minutes ant silpnos ugnies maišant pavirkite. Užvirti nebūtina.