Avinžirnių troškinys su kokoso pienu

Šefo receptai
Įkėlė: Sau 8, 2020
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pažengusiam
Paruošimo laikas:
45 min.

Šis troškinys puikaus kreminio skonio, su morkomis, salieru, anktiniais žirniais ir virtais avinžirniai. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Virti avinžirniai Pagal skonį
  • Morka 1 vnt
  • Svogūnas 1/2 vnt
  • Salieras 1/2 vnt
  • Žirnių ankštys 50 g
  • Persilado prieskoniai 1 žiupsnelis
  • Kokoso pienas 200 ml
  • Sviestas 30 g

Eiga

  1. Morką, svogūną, salierą ir žirnių ankštis susmulkinkite, dėkite į puodą ir su sviestu pakepinkite, kol daržovės suminkštės.
  2. Pilkite apie pusę litro vandens ir berkite avinžirnius.
  3. Viską šiek tiek pavirkite ir pilkite kokoso pieną bei mėgstamus prieskonius arba sultinio kubelio dalelę.
  4. Kelias minutes ant silpnos ugnies maišant pavirkite. Užvirti nebūtina.

Panašūs receptai