Austrės su imbieriniu padažu

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 30, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ypatingai vakarienei, ypatingas austrių receptas.

Ingredientai

  • Austrės 10 vnt
  • Lašiša 70 g
  • Juodieji ikrai 50 g
  • Imbieras 2 šaukštas (-ai)
  • Česnako laiškai arba svogūno laiškai 40 g
  • Baltojo vyno actas 2 šaukštas (-ai)
  • Citrinos sultys 1 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Alyvogių aliejus 2 stiklinė (-ės)

Eiga

  1. Sutarkuokite imbierą, išspauskite citrinos sultis iš pusės citrinos, supjaustykite svogūno arba česnako laiškus, įpilkite alyvuogių aliejaus, įpilkite acto, druskos, pipirų.
  2. Perskirkite austres, supjaustykite lašišą.
  3. Ne ankščiau, o tik prieš patiekiant patiekalą į austres supilkite gautą padažą.
  4. Užberkite juoduosius ikrus ir supjaustytus česnako arba svogūno laiškus.
  5. Jeigu tokių neturite, įdėkite skiltelę česnako, o papuoškite su petražolėmis. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!