Austrės su imbieriniu padažu
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Ypatingai vakarienei, ypatingas austrių receptas.
Ingredientai
- Austrės 10 vnt
- Lašiša 70 g
- Juodieji ikrai 50 g
- Imbieras 2 šaukštas (-ai)
- Česnako laiškai arba svogūno laiškai 40 g
- Baltojo vyno actas 2 šaukštas (-ai)
- Citrinos sultys 1 šaukštas (-ai)
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Alyvogių aliejus 2 stiklinė (-ės)
Eiga
- Sutarkuokite imbierą, išspauskite citrinos sultis iš pusės citrinos, supjaustykite svogūno arba česnako laiškus, įpilkite alyvuogių aliejaus, įpilkite acto, druskos, pipirų.
- Perskirkite austres, supjaustykite lašišą.
- Ne ankščiau, o tik prieš patiekiant patiekalą į austres supilkite gautą padažą.
- Užberkite juoduosius ikrus ir supjaustytus česnako arba svogūno laiškus.
- Jeigu tokių neturite, įdėkite skiltelę česnako, o papuoškite su petražolėmis. Skanaus!