Apkepti varškėčiai

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Apkepti varškėčiai 

Ingredientai

  • Varškė 400 g
  • Kiaušiniai 6 vnt
  • Grietinė 3 šaukštas (-ai)
  • Miltai 1 stiklinė (-ės)
  • Sviestas 2 šaukštas (-ai)
  • Džiuvesėliai 100 g
  • Razinos Pagal skonį

Eiga

  1. Varškę ištrinti su šešiais kiaušiniais (įmušti po vieną), grietine, pasūdyti, suberti miltus ir išminkyti purią tešlą. Suformuoti varškėčius, išvirti.
  2. Sugrūstus džiuvesėlius pakepinti svieste.
  3. Kartu su pakepintais džiuvesėliais sudėti išvirtus varškėčius ir paskrudinti.

Panašūs receptai