Anakardžių varškė su jelapenais
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pažengusiam
Paruošimo laikas:
4 val.
Aštri užtepėlė su anakarčio riešutais, linų sėmenimis, saulėje džiovintais pomidorais ir jelapenu, tikrai nustebins savo skoniu. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.
Ingredientai
- Anakardžių riešutai 50 g
- Linų sėmenys 1 šaukštas (-ai)
- Obuolių actas 1 šaukštas (-ai)
- Saulėje džiovinti pomidorai 2 šaukštas (-ai)
- Česnakų skiltelės 1 vnt
- Jelapenas 2 griežinėliai
Eiga
- Anakardžius užsimerkite iš vakaro, arba bent prieš 3-4 val.
- Linų sėmenis užpilkite karštu vandeniu.
- Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės, jei per tiršta pilkite šiek tiek vandens.
- Naudokite kaip užtepėlę ar įdarui, pvz. baklažanų suktinukams ar pomidoriukams. Skanaus!