Anakardžių varškė su jelapenais

Šefo receptai
Įkėlė: Sau 8, 2020
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pažengusiam
Paruošimo laikas:
4 val.

Aštri užtepėlė su anakarčio riešutais, linų sėmenimis, saulėje džiovintais pomidorais ir jelapenu, tikrai nustebins savo skoniu. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Anakardžių riešutai 50 g
  • Linų sėmenys 1 šaukštas (-ai)
  • Obuolių actas 1 šaukštas (-ai)
  • Saulėje džiovinti pomidorai 2 šaukštas (-ai)
  • Česnakų skiltelės 1 vnt
  • Jelapenas 2 griežinėliai

Eiga

  1. Anakardžius užsimerkite iš vakaro, arba bent prieš 3-4 val.
  2. Linų sėmenis užpilkite karštu vandeniu.
  3. Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės, jei per tiršta pilkite šiek tiek vandens.
  4. Naudokite kaip užtepėlę ar įdarui, pvz. baklažanų suktinukams ar pomidoriukams. Skanaus!

Panašūs receptai