Alyvuogių duona
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Miltai 1 stiklinė (-ės)
- Kvietiniai miltai 3 stiklinė (-ės)
- Kepamieji milteliai 2 arb. šaukštelis (-iai)
- Rozmarinas 1 vnt
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Kiaušiniai 2 vnt
- Pienas 1 stiklinė (-ės)
- Alyvuogių aliejus 1 stiklinė (-ės)
- Alyvuogės 1 stiklinė (-ės)
Eiga
- Orkaitė – 180C.
- Sumaišyti miltus, pilno grūdo miltus, kepimo miltelius, rozmariną ir druską.
- Išplakti kiaušinius su pienu ir aliejum. Sumaišyti sausus ingredientus su pieno plakiniu, įmaišyti alyvuoges.
- Tešlą iškrėsti į kepimo formą ir kepti apie 45 minutes.