Aluje troškinti kopūstai
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.
Kada paskutinį kartą bandėte kiek kitaip troškinti kopūstus?
Ingredientai
- Rauginti kopūstai 1 kg
- Morka 1 vnt
- Svogūnas 1 vnt
- Aliejus 20 g
- Pomidorų padažas 50 g
- Obuolių sultys 100 g
- Alus 300 g
- Druska 1 pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 pagal skonį
- Cukrus 1 pagal skonį
Eiga
- Morka ir svogūnas nuvalomi, supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami su aliejumi.
- Į troškintuvą sudedame raugintus kopūstus, pakepintas daržoves, prieskonius, užpilame alumi ir obuolių sultimis.
- Troškiname 40 min. 4. Pateikiame su apkeptomis dešrelėmis ir bulvių koše.
- Pateikiame su apkeptomis dešrelėmis ir bulvių koše.