Agurkai su garstyčiomis
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.
Agurkai su garstyčiomis tiks prie įvairiausių patiekalų. Pasiruoškime žiemai.
Ingredientai
- Vanduo 1 l
- Cukrus 1 stiklinė (-ės)
- Obuolių actas 1 stiklinė (-ės)
- Druska 3 šaukštas (-ai)
- Grūdėtosios garstyčios 6 šaukštas (-ai)
- Krapai 1 stiklinė (-ės)
- Juodieji pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Agurkai 2 kg
Eiga
- Marinatą užviriname, paragaujame, ar nieko netrūksta. Juo užpilame stiklainiuose sudėtus agurkus su krapais.
- Marinavimo procesą baigiame taip: sudedame stiklainius į puodą su vandeniu, palaikome tempratūrą ne daugiau 80 laipsnių 25-30 min.
- Tuomet stiklainius užsukame, apverčiame ir paliekame atvėsti.
- Užrašome datą ant stiklainių ir nešame į rūsį.
- Skanaus:)