A le "befstrogenas"

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 13, 2014
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Svogūnas 1 vnt
  • Jautiena Pagal skonį
  • Malta paprika 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Garstyčios 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Grietinė 300 ml

Eiga

  1. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Sudėkite svogūną ir karts nuo karto pamaišant kepkite 5 minutes arba kol svogūnas suminkštės. Išimkite svogūnus iš keptuvės ir pasidėkite, kol paruošite kitus ingredientus.
  2. Padidinkite ugnį ir sudėkite juostelėmis supjaustytą mėsą (nepridėkite per daug mėsos vienu kartu, jei reikia, kepkite per kelis kartus). Karts nuo karto pamaišant kepkite ant aukštos ugnies maždaug 1 min., kad mėsa apskrustų. Nedelsiant išimkite mėsą iš keptuvės, kitaip ji perkeps ir pasidarys nemaloniai kieta.
  3. Sumažinkite ugnį. Sudėkite svogūnus atgal į keptuvę, pabarstykite paprika, sudėkite grietinę, garstyčias, pagardinkite druska ir pipirais. Ant nedidelės ugnies troškinkite maždaug 5 minutes. Sudėkite mėsą ir pakaitinkite dar maždaug 1-2 minutes. Patiekite su bulvių koše, ryžiais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!