Saldus vyniotinis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
2 val. 30 min.
Saldus naminis vyniotinis.
Ingredientai
Eiga
- Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi. Baltymus atskirai išplakti iki standumo.
- Į kiaušinių trynius sudėti išplaktus baltymus, įsijoti miltus ir atsargiai išmaišyti.
- Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi ir kuo plonesniu sluoksniu paskirstyti tešlą. Ją kepti 200 laipsnių temperatūroje 10-12 min.
- Iškepusį biskvitą (dar karštą) apversti, atsargiai nulupti kepimo popierių, užtepti pasirinkto džemo ir suvynioti kol dar šiltas. Vyniotinį palikti kol visiškai atvės ir tada jau galima gardžiuotis.