Trinta daržovių sriuba
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Ingredientai
- Morkos 4 vnt
- Ropė 1 vnt
- Cukinija 1 vnt
- Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
- Svogūnas 1 vnt
- Bulvės 1 vnt
- Salierai Pagal skonį
- Petražolės Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Pienas 1 stiklinė (-ės)
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Nusiskusti morkas, mažą cukiniją, nedidelę ropę, didelę bulvę, viską supjaustyti kubeliais. Taip pat gana susmulkinti saliero lapus bei kotus, jų reikia pluošto, kurį galėtumėte apimti nykščiu ir viduriniuoju pirštu. Viską užkaisti ant vidutinės ugnies ir virti, kol viskas suminkštės.
- Dar karštą masę supilti į blenderį ir susmulkinti iki trintos mąsės. Įpilti du didelius šakštus alyvuogių aliejaus, pagal skonį įdėti pipirų, druskos, petražolių, taip pat įpilti pieno (jį galima pakeisti grietinėle, jeigu norisi sočiau, riebiau).
- Patiekti kol dar karšta.
- SKANAUS!