Tiršta vištienos sriuba su kukurūzais
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Sviestas 2 šaukštas (-ai)
- Svogūnas 1 vnt
- Bulvės 2 vnt
- Konservuoti kukurūzai 360 g
- Pienas 2 stiklinė (-ės)
- Vištienos sultinys 1 stiklinė (-ės)
- Vištienos kulšelės 2 vnt
- Kajano pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Petražolės 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Sviestą ištirpinti puode, sudėti smulkintą svogūną ir kepti, kol jis taps permatomas.
- Sudėti bulves, kukurūzus, vištieną, supilti pieną ir sultinį. Ugnį sumažinti ir virti apie 20-30 min., kol bulvės suminkštės ir vištiena išvirs.
- 2 stiklines sriubos sutrinti blenderiu ir įmaišyti atgal į puode esančią sriubą.
- Pagardinti prieskoniais.
- Petražoles galima įmaišyti į sriubą arba užbarstyti tiekiant.