Tiramisù su braskemis
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Tai labai lengvai paruosiamas italiskas desertas.Vietoj braskiu galima naudoti ananasa,persikus,melynes ar avietes
Ingredientai
- Kiaušinio trynys 2 vnt
- Cukrus 4 šaukštas (-ai)
- Maskarponė 250 g
- Grietinėlė 250 ml
- Braškės Pagal skonį
- Sausainiai 150 g
- Pienas Pagal skonį
Eiga
- Iaplakti trynius su cukrumu,deti maskarpone ir maisyti,kol gausime krema.
- Isplakti grietinele iki standziu putu ir sudeti i maskarpones ir tryniu misini.
- Supjaustyti braskes mazais gabaleliais.
- Indo dugna,kuriame norime ruosti deserta,istepame maskarpones kremu,dedame pirma sluoksni sausu sausainiu,pamirkytu piene,dedame pirma sluoksni maskarpones kremo ir ant virsaus puse braskiu.
- Deti antra sluoksni sausainiu,pamirkytu piene,deti maskarpones krema ir deti likusias braskes.
- Palikti kelioms valandoms saldytuve.