Silkės su marinuotais ar raugintais burokėliais

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Puikus patiekalas Kūčioms

Ingredientai

  • Silkių filė 2 vnt
  • Obuoliai 4 vnt
  • Svogūno roputės 3 vnt
  • Marinuoti burokėliai Pagal skonį
  • Majonezas 1 stiklinė (-ės)
  • Petražolės Pagal skonį

Eiga

  1. Kubeliais supjaustytą silkių file sudėti į gilų dubenėlį.
  2. Svogūnus taip pat supjaustyti kubeliais ir uždėti ant paruoštos silkės.
  3. Nuluptus obuolius supjaustyti smulkiais kubeliais ir sudėti ant svogūnų.
  4. Paskiausiai ant svogūnų sudėti smulkiais kubeliais supjaustytus marinuotus burokėlius. Viršų apipilti išplaktu majonezu (aliejumi) ir palikti 4-6 val. vėsiai.
  5. Patiekiant ant viršaus užbarstyti kapotais petražolių lapeliais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!