Silkės su marinuotais ar raugintais burokėliais
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Puikus patiekalas Kūčioms
Ingredientai
- Silkių filė 2 vnt
- Obuoliai 4 vnt
- Svogūno roputės 3 vnt
- Marinuoti burokėliai Pagal skonį
- Majonezas 1 stiklinė (-ės)
- Petražolės Pagal skonį
Eiga
- Kubeliais supjaustytą silkių file sudėti į gilų dubenėlį.
- Svogūnus taip pat supjaustyti kubeliais ir uždėti ant paruoštos silkės.
- Nuluptus obuolius supjaustyti smulkiais kubeliais ir sudėti ant svogūnų.
- Paskiausiai ant svogūnų sudėti smulkiais kubeliais supjaustytus marinuotus burokėlius. Viršų apipilti išplaktu majonezu (aliejumi) ir palikti 4-6 val. vėsiai.
- Patiekiant ant viršaus užbarstyti kapotais petražolių lapeliais.