Pyragėliai

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Traški tešla ir sultingas įdaras – jūsų draugai tikrai bus nustebinti

Ingredientai

  • Miltai 3 stiklinė (-ės)
  • Vanduo 1 stiklinė (-ės)
  • Aliejus 4 šaukštas (-ai)
  • Cukrus 1 šaukštas (-ai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Pomidorai 5 vnt
  • Sūris 200 g
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Petražolių, krapų ar kitų žalumynų Pagal skonį

Eiga

  1. Pomidorus supjaustyti griežinėliais;
  2. Sūrį sutarkuot ( jei naudojate varškę ją susmulkinti šakute), susmulkinti česnako skilteles, įberti kapotų žalumynų, druskos;
  3. Tešlos ruošimui į dubenį įpilti stiklinę verdančio vandens, išmaišyti cukrų ir druską, įpilti aliejaus. Suberti miltus ir gerai išminkyti tešlą;
  4. 30 min duoti tešlai pastovėti;
  5. Pusę tešlos plonai iškočioti;
  6. Su puodelio ar stiklinės pagalba išspausti apvalius apskritimus ant kurių sudėti pomidorų griežinėlius, o ant pomidorų dėti pasiruoštą įdarą iš sūrio ar varškės;
  7. Iškočioti antrą gabalą tešlos taip pat išspausti apvalius tešlos griežinėlius ir jais uždengti pomidorus su įdaru;
  8. Kepti gerai įkaitintame puode su aliejumi. Apkepti iš abiejų pusių.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!