Prancūziški meduoliai

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 22, 2018
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Tai greitai ir lengvai pagaminami meduoliai, nes Jums nereikės minkyti meduolių tešlos.

Ingredientai

  • Miltai 300 g
  • Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Sirupas 500 ml
  • Sviestas 100 g
  • Cukrus 100 g
  • Maltas imbieras 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Cinamonas 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Gvazdikėliai 4 vnt
  • Smulkinti migdolai 100 g

Eiga

  1. Sugrūskite gvazdikėlius grūstuvėje.
  2. Suplakite sviestą su cukrumi.
  3. Sumaišykite šviesų sirupą, miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir migdolus, kad gautumėte vientisą masę, ir supilkite ant miltais pabarstyto kepimo popieriaus.
  4. Suformuokite 4 cm skersmens pailgą ritinį. Įvyniokite ritinį į plėvelę ir padėkite šaltai. Palikite per naktį, kad įgautų reikiamą skonį.
  5. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Supjaustykite aštriu peiliu plonomis riekelėmis ir išdėliokite ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos.
  6. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 10–12 minučių ir palikite ant kepimo skardos atvėsti.

Panašūs receptai