Morkų sriuba
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Morkos 4 vnt
- Jautienos faršas 400 g
- Svogūnas 2 vnt
- Pomidorai 2 vnt
- Sviestas 2 šaukštas (-ai)
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Sultinys Pagal skonį
- Pienas 400 ml
Eiga
- Supjaustyti svogūnus ir morkas ( galima stambiai sutarkuoti ). Į troškintuvą įdėti sviesto ir pakepinti morkas, faršą ir svogūnus. Įdėti smulkintą aitriąją papriką, pomidorus, druską, prieskonius, supilti sultinį. Uždengti ir virti apie 15 minučių. Supilti pieną, užvirinti.
- Prieš patiekiant galima užbarstyti tarkuoto fermentinio sūrio.