Marinuotos silkės su pieniais

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Įdomus silkės paruošimo receptas tikriems gurmanams!

Ingredientai

  • Silkė 4 vnt
  • Svogūno roputės 3 vnt
  • Aliejus 3 šaukštas (-ai)
  • Pipirai Pagal skonį
  • Muškato riešutas Pagal skonį
  • Gvazdikėliai 8 vnt
  • Marinatas (acto) Pagal skonį
  • Daržovės Pagal skonį

Eiga

  1. Silkes paruošti kaip silkių vyniotiniams. Nuo pienių nulupti odelę, sudėti juos į dubenėlį, kur pridėti smulkiai pjaustytų ir aliejuje pakepintų svogūnų, pipirų, susmulkinto muškato riešuto ir viską gerai išmaišyti.
  2. Paruošta mase ištepti silkių puselių vidų ir susukti į rulonėlį, pradedant nuo storosios dalies. Vyniotinis sutvirtinti jį susmeigiant gvazdikėliu. Taip paruoštas silkes dėti į gilų dubenį, užpilti acto marinatu ir palaikyti apie 6 val., kad marinatas įsigertų.
  3. Į stalą patiekti giliame pusdubenyje, užpiltą silpnu (perpus praskiestu) marinatu. Puošti daržovėmis, žalumynais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!