Maltos mėsos sriuba su trintais pomidorais

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 13, 2014
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Labai soti ir skani sriubytė.

Ingredientai

  • Bulvės 4 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Faršas 250 g
  • Aliejus 1 šaukštas (-ai)
  • Vanduo 800 ml
  • Konservuoti pomidorai 400 g
  • Česnakas 3 skiltelė (-ės)

Eiga

  1. Vandenyje virkite supjaustytas mažais gabalėliais bulves (aš dar įdėjau kūbelį daržovių sultinio, bei įpjausčiau vieną morkytę).
  2. Maltą mėsą pakepinkite. Mėsą išėmę iš keptuvės, įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir vadens, pakepinkite susmulkintą svogūną ir česnako skilteles, kol suminkštės.
  3. Į sultinį dėkite maltą mėsą, kepintus svogūnus, česnakus ir trintus pomidorus. Paskaninkite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!