Maltos mėsos sriuba su trintais pomidorais
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Labai soti ir skani sriubytė.
Ingredientai
- Bulvės 4 vnt
- Svogūnas 1 vnt
- Faršas 250 g
- Aliejus 1 šaukštas (-ai)
- Vanduo 800 ml
- Konservuoti pomidorai 400 g
- Česnakas 3 skiltelė (-ės)
Eiga
- Vandenyje virkite supjaustytas mažais gabalėliais bulves (aš dar įdėjau kūbelį daržovių sultinio, bei įpjausčiau vieną morkytę).
- Maltą mėsą pakepinkite. Mėsą išėmę iš keptuvės, įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir vadens, pakepinkite susmulkintą svogūną ir česnako skilteles, kol suminkštės.
- Į sultinį dėkite maltą mėsą, kepintus svogūnus, česnakus ir trintus pomidorus. Paskaninkite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.