Keptuvėje (skardoje) kepta dešra

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 29, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Dešra Pagal skonį
  • Prieskoniai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Rauginti kopūstai 1 kg
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Dešrą pabadyti mediniu pagaliuku, kad verdant nesutrūkinėtų ir apvirti pasūdytame ir prieskoniais pagardintame vandenyje. Apvirtą dešrą dėti į riebalais išteptą skardą ar keptuvę ir kartu troškintais kopūstais kepti įkaitintoje orkaitėje, kol dešros paviršius gražiai parusvėja.
  2. Į stalą patiekti gilesniame pašildytame pusdubenyje, supjaustytą gabalėliais kartu su troškintais kopūstais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!