Kepti briuseliniai kopūstai su česnakiniu padažu

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 7, 2018
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Briuselinių kopūstų užkandis su padažu patiks visai šeimai!

Ingredientai

  • Briuselio kopūstai 400 g
  • Majonezas 2 šaukštas (-ai)
  • Grietinė 3 šaukštas (-ai)
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Citrinų sultys 1/2 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Briuselinius kopūstus nuplauti, perpjauti pusiau, suberti į skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.
  2. Česnakinio padažo paruošimui reikia sumaišyti majonezą su grietine, įspausti česnako skilteles, įberti druskos ir cukraus. Įpilti citrinų sulčių. Viską gerai sumaišyti ir patiekti su keptais briuseliniais kopūstais.
  3. Skanaus!

Panašūs receptai