Kauliukų kelmas

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Ingredientai

  • Kiaulės šonkauliai 1.5 g
  • Dešrelės šviežios 800 vnt
  • Prieskoniai 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Kauliukus gerai suprieskoniuokite ir palikite per nakti. Tada juos susukite ir suriskite virvele
  2. Dekite i kepimo maiseli, uzriskite. Statykite i skardele ir ipile vandens kepkite apie valanda. Palikite atvesti.
  3. Issivirkite desrele ir dar karšta israitykite aplink kelma kaip gyvate (saltos taip neislankstysite). Pamarginkite gyvate majonezu ir papuoskite zalumynais. Tikrai ir grazu ir skanu.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!