Japono sriuba
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Ingredientai
- Jautiena Pagal skonį
- Makaronai 100 g
- Svogūnų laiškai 100 g
- Petražolės 50 g
- Sojos padažas 3 šaukštas (-ai)
- Česnakas 1 skiltelė (-ės)
- Garstyčios 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Jautieną supjaustome gabaliukais, įtriname garstyčiomis, susmulkiname česnaką ir apkepiname aliejuje. Įdedame pomidorų padažo. Tada dedame į puodą, užpilame 3 stiklinėmis vandens ir verdame apie 20 min. Sudedame makaronus, druskos žiupsnelį, pipirų žiupsnelį, sojos padažą, sviesto šaukštelį.
- Pabaigoje sudedame petražoles ir smulkintus svogūnų laiškus.