Japono sriuba

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Jautiena Pagal skonį
  • Makaronai 100 g
  • Svogūnų laiškai 100 g
  • Petražolės 50 g
  • Sojos padažas 3 šaukštas (-ai)
  • Česnakas 1 skiltelė (-ės)
  • Garstyčios 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Jautieną supjaustome gabaliukais, įtriname garstyčiomis, susmulkiname česnaką ir apkepiname aliejuje. Įdedame pomidorų padažo. Tada dedame į puodą, užpilame 3 stiklinėmis vandens ir verdame apie 20 min. Sudedame makaronus, druskos žiupsnelį, pipirų žiupsnelį, sojos padažą, sviesto šaukštelį.
  2. Pabaigoje sudedame petražoles ir smulkintus svogūnų laiškus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!