Įdaryti pievagrybiai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Labai skanu su virtomis bulvytėmis.
Ingredientai
- Pievagrybiai 500 g
- Faršas 200 g
- Česnakas 1 skiltelė (-ės)
- Majonezas 1 šaukštas (-ai)
Eiga
- Pievagrybiams nuimame kotelius, kad liktų kepurėlės kuo gilesnes. Kotelius sukapojame kuo smulkiau. Pievagrybių kepurėles pabarstome mėgiamais prieskoniais iš abiejų pusių.
- Keptuvėje pakepiname maltą mėsą, dedame pievagrybių kotelius ir smulkiai kapotą česnaką. Viską apkepiname, pabarstome pipirais, druska. Iškeptą įdarą nuvarviname per sietelį, kad neliktų aliejaus. Į įdarą dedame šaukštą majonezo, išmaišome.
- Įdaru prikemšame pievagrybių galvas. Dedame į riebalais pateptą kepimo indą. Pabarstome tarkuotu sūriu ir šauname į karštą orkaitę pusvalandžiui.