Įdaryti pievagrybiai

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 8, 2017
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Labai skanu su virtomis bulvytėmis.

Ingredientai

  • Pievagrybiai 500 g
  • Faršas 200 g
  • Česnakas 1 skiltelė (-ės)
  • Majonezas 1 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Pievagrybiams nuimame kotelius, kad liktų kepurėlės kuo gilesnes. Kotelius sukapojame kuo smulkiau. Pievagrybių kepurėles pabarstome mėgiamais prieskoniais iš abiejų pusių.
  2. Keptuvėje pakepiname maltą mėsą, dedame pievagrybių kotelius ir smulkiai kapotą česnaką. Viską apkepiname, pabarstome pipirais, druska. Iškeptą įdarą nuvarviname per sietelį, kad neliktų aliejaus. Į įdarą dedame šaukštą majonezo, išmaišome.
  3. Įdaru prikemšame pievagrybių galvas. Dedame į riebalais pateptą kepimo indą. Pabarstome tarkuotu sūriu ir šauname į karštą orkaitę pusvalandžiui.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!