Gardūs naminiai čeburekai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Išties labai gardūs, traškios tešlos naminiai čeburekai. Paprasčiau nebūna :)
Ingredientai
- Miltai 500 g
- Vanduo 400 ml
- Aliejus 4 šaukštas (-ai)
- Malta mėsa 500 g
- Svogūnas 1 vnt
- Prieskoniai Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Tešlos ruošimas: miltus suberti į indą, į šiltą vandenį įpilti 4 šaukštus aliejaus, žiupsnelį druskos, tešlą labai labai labai gerai išminkyti. Turi gautis minkšta ir elastinga tešla;
- Mėsos ruošimas: naudojome maltą kalakutieną, tačiau tinka bet kokia malta mėsa, smulkiai supjaustome nedidelį svogūną, įberiame druskos, pipirų ir kitus mėgstamus prieskonius;
- Tešlą plonai iškočiojame ir formuojame čeburekus, kepame įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kad iškeptu mėsa.