Gardi lašiša su paprikomis

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Receptas gardžios lašišos su paprikomis, kuris pamalonins tiek skrandį, tiek akį.

Ingredientai

  • Lašišos filė 600 g
  • Aitriosios paprikos prieskoniai 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Malta paprika 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Česnakinė druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Sojos padažas 2 šaukštas (-ai)
  • Golden syrup 75 ml

Eiga

  1. Marinatui sumaišykite prieskonius, padažą ir sirupą. Supilkite jį į storą plastikinį maišelį. Nuplaukite lašišas ir supjaustykite jas į 4 gabalus. Dėkite juos į maišelį su marinatu ir sandariai uždarykite. Gerai pakratykite, kad marinatas apsemtų visus lašišų gabalėlius. Padėkite į šaldytuvą 1 val. Paskui kiekvieną gabaliuką iš abiejų pusių 3–4 min. apkepinkite keptuvėje. Apkepę žuvis, pilkite į keptuvę marinatą ir pašildykite.
  2. Lašišų gabalėlius tiekite su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis arba salotomis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!