Fassoulada
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Pupelės 500 g
- Svogūnas 1 vnt
- Morkos 3 vnt
- Salierai 3 vnt
- Konservuoti pomidorai 400 g
- Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
- Alyvuogių aliejus 5 šaukštas (-ai)
- Lauro lapai 2 vnt
- Raudonėlis 1 vnt
- Petražolės 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Pupeles pamirkyti per naktį. Nusausinti pupeles, sudėti į puodą.
- Nusausinti pupeles, sudėti į puodą.
- Sudėti kitus ingredientus ir virti 1 1/2 valandos, kol viskas suminkštės.
- Leisti ataušti.
- Paskaninti druska ir pipirais.