Desertiniai suši su vaisiais

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 30, 2016
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Baltieji ryžiai 1 stiklinė (-ės)
  • Pienas 2 stiklinė (-ės)
  • Cukrus 2 šaukštas (-ai)
  • Kivi Pagal skonį

Eiga

  1. Ryžius verdame taip, kaip įprastiems sušiams - galima truputį pamirkyti šaltame vandenyje (10 min.), vėliau nupilame, užpilame pienu, suberiame cukrų, užverdame, paverdame ant mažos ugnies 10 min, išjungiame ir išbrinkime. Jei naudosite specialius desertinius ryžius, išvirkite juos pagal instrukcijas ant pakelio.
  2. Imame bambukinį kilimėlį ir jį apvyniojame maistine plėvele. Ant jos plonu sluoksniu paskleidžiame pusę ryžių. Per jų vidurį „takeliu“ dedame norimus vaisius, supjaustytus juostelėmis. Kilimėlio pagalba suši suvynioje, kiek paspausdami, kad geriau suliptų. Atsargiai atvyniojame kimilėlį, stalo paviršių pabarstome kokosų drožlėmis ir apvoliojame jose ritinėlį. Dedame kelioms valandoms į šaldytuvą, prieš patiekiant supjaustome gabalėliais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!