Chilli con carne

Šefo receptai
Įkėlė: Rugs 9, 2013
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Ingredientai

  • Faršas 1 kg
  • Svogūnas 2 vnt
  • Raudonoji paprika 2 vnt
  • Česnakas 1 vnt
  • Salierai 1 vnt
  • Konservuoti pomidorai 2 skardinė (-ės)
  • Heinz baked beans 2 skardinė (-ės)
  • Pomidorų padažas 1 skardinė (-ės)
  • Kuminas Pagal skonį
  • Kakava 2 šaukštas (-ai)
  • Vanduo 1 stiklinė (-ės)
  • Vynas raudonas 1 stiklinė (-ės)
  • Lauro lapai 1 vnt

Eiga

  1. Mėsytę pakepinam per kelis kartus labai (aš per tris kepiau) ant didelės ugnies visą laiką su medine mentele paspaudžiant ir atskyrinėjant, kad faršas taptų birus.
  2. Apkepintą mėsytę dedame į puodą. Po to apkepinam supjaustytus svogūnus, kaip jie beveik sukeps, sudedam supjaustytą česnaką, maltą kuminą, papriką, aštrų pipirą.
  3. Kai daržovės apkeps, sumetam į tą patį puodą, supilam skysčius, pomidorų padažą, druską, pipirus, lauro lapą, pomidorus iš skardinės ir troškinam.
  4. Po gero pusvalandžio sudedam susmulkintą saliero kotą. Vėliausiai dedam kakavą ir pupeles, dar šiek tiek patroškinam ir ragaujam, pagal skonį pridedam dar pipirų ar kitų prieskonių. Valgom su bagete, marinuotais agurkėliais ar šiaip kas jums šaus į galvą.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!