Cezario salotos
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Greitai paruošiamos ir sočios salotos.
Ingredientai
- Salotos 1 vnt
- Svogūnas 1 vnt
- Vištienos krūtinėlė 400 g
- Česnakinė druska Pagal skonį
- Balta duona 2 riekė (-ės)
- Fermentinis sūris 200 g
- Aliejus Pagal skonį
- Jogurtas 2 vnt
- Baltojo vyno actas Pagal skonį
- Bazilikų lapelių šviežių 1 vnt
- Kalendra Pagal skonį
- Česnakų skiltelės 1 vnt
- Druska Pagal skonį
Eiga
- JOGURTO PADAŽUI reikia : susmulkinti baziliko lapelį, pusę česnako skiltelės, kalendros šakelę (jeigu žalia) ir išmaisyti su jogurtais, trupučiu aliejaus, druskos bei acto. Kas mėgstate, galite įmaišyti pusę šaukštelio garstyčių padažo.
- Duoną supjaustyti kūbeliais, pakepinti ir apibarstyti česnakine druska arba, kas turite, džiovintais česnako milteliais.
- Supjaustytus salotą, svogūnus dėti i lekštę, apipilti puse padažo ir apibarstyti tarkuotu sūriu.
- Vištienos krūtinelę apkepti, supjaustyti, dėti ant salotų, supilti likusį padažą ir apibarstyti duonos skrebučiais.
- SKANAUS !